دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی

يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۲۰:۳۶:۱۴

چهارمين نشست تخصصي مديران نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ها برگزار شد

حضور دکتر سید محمد حسینی؛ سرپرست گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه درچهارمين نشست تخصصي مديران نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ها

چهارمين نشست تخصصي مديران نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي در روزهاي  و  ارديبهشت در محل وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار گرديد. در اين مراسم كه مديران دفاتر نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه ها شركت داشتند، ضمن آشنايي با آيين نامه تشکيل شورا و مديريت ناتک مؤسسات آموزش عالي، شيوه‌هاي اجرايي کردن اين آيين نامه و فرايند برنامه ريزي بهبود کيفيت، مهارت‌هاي لازم درباره ارزيابي برنامه جامع راهبردي دانشگاه‌ها و ارزيابي فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‌ها را کسب نمودند. در اين نشست همچنين بر لزوم هر چه بيشتر نظارت و ارزيابي فرايندهاي آموزشي، پژوهشي، دانشجويي، فرهنگي و مالي در دانشگاه ها تاكيد شد. در پايان نشست به بررسي و تحليل دو الگو در ارزيابي اجتماعي و فرهنگي(دانشگاه الزهراء و علامه طباطبايي) پرداخته شد و  پيشنهادها، راهكارها و تجربه هاي مديران ناتك مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد برنامه هاي راهبردي و عملياتي دانشگاه ها و ميزان تحقق آنها مورد رصد بيشتري واقع شود.

تاریخ: ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ ۰۹:۰۲ | دفعات بازدید: ۷۸ بازدید

برچسب ها: -